Fujitsu inverter klima ASYG-12LMCA

Nov model  ASYG-12LMCA  Fujitsu inverter klima uređaja za 2014 godinu.

Zidni inverterski klima uređaj marke FUJITSU, jednostavnog i elegantnog dizajna i veoma visoke energetske efikasnosti  (energetski razred A++), predstavlja optimalno rešenje svakog prostora za grejanje i hlađenje sa minimalnom potrošnjom električne energije, cene klima Fujitsu u Beogradu su realne u odnosu na uštedu struje.

Novu generaciju zidnih klima uređaja  za 2013 god, FUJITSU odlikuje rad u grejanju do spoljne temperature od -15°C,

Powerful’ režim rada za brzo hlađenje i grejanje i svakako posebna funkcija za veoma tihi rad spoljne  jedinice.

Među proizvođačima klima uređaja, fabrika FUJITSU GENERAL  u svetu je jedna od  najpoznatijih.

Široki asortiman klima uređaja omogućuje optimalno rešenje za svaki prostor, a ono što korisnici posebno cene je vrhunski kvalitet izrade, velika energetska efikasnostt i dugovečnost rada inverter klima uređaja.

Kada se fujitsu klima uređaji  koriste u funkciji grejanja nekog prostora, onda njegove karakteristike najviše dolaze do izražaja. Možete mogledati tabelu sa specifikacijom, gde je energetska efikasnost u A++ klasi. Klima uredjaji fujitsu su najprodavanije klime za grejanje u zimskom periodu a za Beograd ovlašćen distributer je firma Samsara u Ruzveltovoj ulici broj 1, tc metro stanica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nova generacija FUJITSU invertera za 2013 godinu, koji pored modernog dizajna i povećane energetske efikasnosti uspešno greju  prostor
i do -20°C, čine navedene klima uređaje ekonomski opravdanim rešenjem.

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!7 + 2 =