Fujitsu klima za grejanje

fujitsu inverter klima za grejanje ASYG12LU

Fujitsu inverter klima serije LU sa visokim COP-om na grejanju kao najbolje rešenje za grejanje zimi

Energetska klasa grejanja: super visoki COP 4.30
Jačina struje (hlađenje/grejanje: 4.6 / 4.7 A
Opseg rada u rezimu grejanja i hladjenja : -15~ +43

INVERTER KLIMA FUJITSU ZA GREJANJE
Na početku rada uređaja koristi se velika količina energije da se prostorija dovede do željene temperature. FUJITSU klima inverter se automatski prebacuje na ekonomičan režim rada i samim tim se smanjuje potrošnja energije i održava željena temperatura.
ECONOMY OPERACIJA
Kada se izabere ECONOMY funkcija temperatura prostorije će biti malo viša u odnosu na podešenu temperaturu tokom hlađenja i malo niža od podešene temperature tokom grejanja. Upravo iz tog razloga, ECONOMY način rada kod Fujitsu klime može uštedeti mnogo više energije nego normalan način rada kod klasičnih klima uređaja.
SWING FUNKCIJA
Pokretna krilca za usmeravanje vazduha omogućavaju ravnomerno širenje vazduha po celoj prostoriji.
AUTOMATSKA PROMENA
Način rada (hlađenje, sušenje, grejanje) se automatski menja kako bi se održavala postavljena temperatura i održavala konstantnom sve vreme tokom rada inverter klima uređaja.
SUPER TIHI RAD
Protok vazduha unutrašnje jedinice se smanjuje da bi proizveo tiši rad.
10C HIT OPERACIJA
Temperatura prostorije može da se održava na 10 stepeni kako bi se sprečilo da se temperatura prostorije spusti suviše nisko.

TIHI RAD SPOLJAŠNJE JEDINICE
Ovaj način rada smanjuje nivo buke spoljašnje jedinice tako što smanjuje brzinu rada ventilatora i broj obrtaja kompresora. Efikasan je kada je okolina tiha, kao što je slučaj noću kada pokušavate da spavate i svaki šum vas nervira.
PROGRAM TAJMER
Program tajmer vam omogućava da spojite operacije OF tajmera i ON tajmera u jednu sekvencu. Sekvenca može da uključuje jedan prelaz iz OF tajmera u ON tajmer ili obrnuto u roku od 24h.
SLEEP TAJMER
Kada pritisnete SLEEP tajmer dugme tokom grejanja podešena temperatura unutrašnje jedinice postepeno se smanjuje, a tokom hlađenja postepeno se povećava. Kada se dostigne podešeno vreme unutrašnja jedinica se automatski isključuje.
POWERFUL OPERACIJA
Uređaj će raditi na maksimalnoj snazi što je pogodno kada želite brzo da ohladite ili zagrejete prostoriju.
NEDELJNI TAJMER
kombinacije podešavanja temperature i tajmer funkcije koju možete izabrati bilo kojeg dana u nedelji. Možete podesiti do 4 OF ili ON tajmera u jednom danu.
FILTER OTPORAN NA BAKTERIJE i BUĐ
Filter za vazduh je napravljen da bi sprečio porast buđi i ujedno omogućujući lakšu i čistiju upotrebu.
POLYPHENOL CATECHIN FILTER VAZDUHA
Polyphenol catechin filter vazduha koristi statički elektricitet kako bi očistio vazduh od mnogo sitnih čestica i prašine, kao što su dim cigarete i biljni polen koji se ne vide.
Filter sadrži catechin, koji je visoko efektivan protiv većine bakterija tako što suzbija rast bakterija apsorbovanih u filteru. Kada se filter za čišćenje vazduha instalira, količina proizvedenog vazduha se smanjuje dovodeći do smanjenja performansi klima uređaja.
OSVEŽAVAJUĆI FILTER
Filter obuhvata super mikro deliće keramike, koji proizvode negativne jone u vazduhu, koje imaju efekat pročišćavanja i apsorbovanja neprijatnih mirisa u objektu.

montaza fujitsu klima baner

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!5 + 1 =