Fujitsu – tanak i elegantan dizajn

 

Predstavljamo Fujitsu Inverter klimu ASYG12LU model koji je najtanji od svih Fujitsu dostupnih klima samo 18,5 cm

cena je 85.000 din

 INVERTER KLIMA
Na početku rada se koristi velika količina energije da se prostorija dovede do željene temperature. Nakon toga, inverter klima uređaj se automatski prebacuje na ekonomičan režim rada i samim tim smanjuje potrošnju energije i održava željenu temperaturu.
ECONOMY OPERACIJA
Kada se izabere ECONOMY OPERACIJA temperatura prostorije će biti malo viša u odnosu na podešenu temperaturu tokom hlađenja i malo niža od podešene temperature tokom grejanja. Upravo iz tog razloga, ECONOMY način rada čuva mnogo više električne energije nego normalan način rada kod stardandnih klima uređaja.
SWING FUNKCIJA
Pokretna krilca za usmeravanje vazduha omogućavaju ravnomerno širenje vazduha po celoj prostoriji.
AUTOMATSKA PROMENA
Način rada (hlađenje, sušenje, grejanje) se automatski menja kako bi se održavala postavljena temperatura i održavalakonstantnom sve vreme.
SUPER TIHI RAD
Protok vazduha unutrašnje jedinice se smanjuje da bi proizveo tiši rad.
10C HIT OPERACIJA
Temperatura prostorije može da se održava na 10 stepeni kako bi se sprečilo da se temperatura prostorije spusti suviše nisko.

1 Comment

  1. Joca says:

    Posedujem klimu fujitsu asyg 12 lt koju sam testirao ove zime i na – 20 c.Ako razmisljate o grejanju na klimu jedina opcija vam je ova klima.Postoje razne price o Tosiba daisekai,Daikin …..o njihovim karakteristikama EER -COP sve same visoke cifre ali te cifre ne vaze na niskim temperaturama njihova snaga drastino pada–NEGREJU.Ljudi ova klima je cudo nevidjeno —COP na -7 iznosi 2.42 nemojte misliti da ne trosi struju ,trosi ali greje.Pozdrav.

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!3 + 4 =