Galanz VITEC klime

Predstavljamo vam GALANZ VITEC – split klima uredjaj

Kombinovanjem najsavremenijih tehnologija, Galanz VITEC klima uređaji su dekorativne klime koji se izdvajaju svojim dizajnom i kvalitetom na nasem tržištu.

Serija klima uređaja VITEC opremljena je funkcijama kako bi se osigurala čistoća vazduha, imaju nizak nivo buke noćnog rada. VITEC serija ima mogućnost promene dizajna unutrašnje jedinice klima uređaja od klasičnog do savremenog originalnog dizajna preko prenosivih panela.

ANTI-COLD AIR FUNKCIJA
Kada se uključi grejanje unutrašnji ventilator počinje sa radom tek kad je temperatura u cevi dovoljno visoka, da bi se izbeglo po korisnika neprijatno hladno strujanje.
SAMODIJAGNOZA I SAMOZAŠTITNA FUNKCIJA
Samodijagnostifikućom funkcijom, greške će se detektovati mikrokompjuterskim čipovima i prikazati na led čipovima unutrašnje jedinice. nakon toga će se primeniti i automatska zaštita.
HIDROFILNO ALUMINIJUMSKO SAĆE
Hidrofilno aluminijumsko saće omogućava da kondezovana voda teče između saća i time poboljšavaju efikasnost hlađenja. Takođe, poboljšavaju i efikasnost grejanja ubrzavajući proces odleđivanja.
KOMPLET ZA GREJANJE KONDENZATORA
Komplet za grejanje kondenzatora pomaže u zaštiti kondenzatora od zaleđivanja u režimu grejanja u režimu niskih zimskih temperatura, tako da klima uređaj može da radi pravilno u režimu grejanja.
LED DISPLEJ
Pomaže korisniku da prati i upravlja uređajem jasno i lako.

KONEKTOR ZA LAKO POVEZIVANJE
Ugrađena terminal ploča doprinosi brzom i jednostavnom povezivanju između unutrašnje i spoljne jedinice.
KOMPLET ZA GREJANJE KOMPRESORA
Tokom zime sa izuztno niskim temperaturama, kompresor se može lako zamrznuti i tada se teško pokreće. Ali uz komplet za grejanje kompresora, kompresor se može zagrevati polako i tako će se pokrenuti pravilno.
SLEEP MODE
U spavujućem režimu, podešena temperatura se povećava (hlađenje)1C ili opada (grejanje)2C po satu automatski u prva dva sata po podešavanju spavajućeg režima, što pomaže postizanje najkomfornije temperature a u isto vreme i štedi energuju.
TURBO
Turbo funkcijom se prostorija može ohladiti ili ugrejati do podešene temperature u najkraćem.
AUTO RESTART
U slučaju nestanka struje, mikrokompjuterski čip će zapamtiti tekući režim rada, i upravljane vazdušnom strujom može se restartovati u režimu u kojem je prethodno radila čim napajanje struje ponovo počne
SNAŽNO SMANJENJE VLAGE U PROSTORU
Uobičajeno se koristi u kišnim danima ili oblastima sa visokom vlagom. Uključujući ovaj režim, u prostoriji se može postići prijatan nivo vlažnosti vazduha za korisnika, bez smanjenja temperature u vazduhu.
NERĐAJUĆE SPOLJNO KUĆIŠTE
Kućiste spoljne jedinice je napravljeno od elektrolitički pocinkovanog čeličnog lima.
GREJAČ UNUTRAŠNJE JEDINICE KLIMA UREĐAJA
Ugrađen električki grejač pali se u režimu grejanja a koristi se lako za brže postizanje optimalne temperature u prostoriji pri niskim spoljnim temperaturama, tako i za brže otapanje spoljne jedinice.

Klima uređaj Galanz je odličan dekorativni uređaj u crnoj boji sa veoma povoljnom cenom u odnosu na istu klasu drugih proizvođača.

 

 

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!3 + 6 =