Gree klima uređaji

Kompanija GREE Electronic Appliances, inc. of Zhuhai, osnovana je 1990 godine i danas je najveća sverska kompanija za proivodnju klima uređaja koja se bavi razvojem i dizajnom, proizvodnjom, marketingom i servisiranjem. Nakon nešto više od 20 godina postojanja, kompanija ima 3.000 patenata, 8 proizvodnih baza, 300 laboratorija, zapošljava 3.000 inženjera i ima proizvodni kapacitet od 27 miliona kućnih i 2 miliona komercijalnih uređaja godišnje. Proizvodi su klasifikovani u 20 kategorija sa 400 serija i preko 7.000 modela.

Gree klima uređaji inverter za grejanje na niskim temperaturama

GREE klima uređaji, opremljeni su brojnim inovativnim rešenjima koje će vam olakšati korišćenje i stvoriti najprijatniji ambijent u Vašem domu uz veliku uštedu električne energije. Primera radi, daljinski upravljač opremljen je senzorom temperature i možete klima koristiti u I Feel režimu, gde se koristi senzor sa daljinskog umesto onog na samom uređaju jer u zavisnosti od položaja klime i vašeg omiljenog mesta za odmor, razlika može biti i nekoliko stepeni. Poseduje opciju automatskog čišćenja – kada se iaključi, klima nastavlja da suši unutrašnjost, čime se štiti od nastanka bakterija i buđi.

Klima uređaji GREE i režimi rada

Uređaji poseduju 3 režima spavanja, gde se noću temperatura menja po određenim šablonima (režimi 1 i 2) ili po vrednostima koje je korisnik definisao. Opremljeni su i višestepenim filtrima vazduha: srebrno-jonski filter, foto-katalitički filter, Catechin filter, biološki filter, elektrostatički filter. Opciono, mogu se ugraditi dodatni filteri za prečišćavanje vazduha (LTC i filter od aktivnog uglja), kao i hladna plazma. Sam proces instalacije je pojednostavljen i ubrzan, korišćenjem brzih spojki između spoljašnje i unutrašnje jedinice. Nije potreban nikakav alat za spajanje a takođe se smanjuje i rizik od curenja na spojevima.

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!8 + 8 =