Gree multi klima sa tri unutrasnje jedinice

Multi klima uređaj Gree sa jednom spoljnom i tri unutrašnje jedinice

Gree INVERTER Klima uređaji ARTFUL serije omogućavaju spajanje sa dve, tri, četiri ili pet unutrašnjih jedinica na jednu spoljnu jedinicu zavisno od vašim potreba i modela klima uređaja.
Vrhunska nova DC inverter tehnologija precizno i kontinuirano u svakom trenutku i svim uslovima rada osigurava vam kapacitet hlađenja ili grejanja skladno trenutnim uslovima u Vašem prostoru.
Multi klima uredjaji osiguravaju vrhunski komfor boravka u klimatizovanom prostoru.
Primena najnovijih tehničkih i tehnoloških konstrukcijskih rešenja omogućava visoku energetsku efikasnost uz minimalnu potrošnju struje.
Ovaj klima uredjaj koristi najnoviji ekološki gas R410a. Sa velikom maksimalnom udaljenošću i visinskom razlikom između spoljne i više unutrašnjih jedinica omogućava se fleksibilnost prilikom odabira mesta za montažu spoljne jedinice klima uredjaja.
Unutrašnje jedinice mogu biti različitih tipova montaže i međusobno različitih kapaciteta čime se osigurava velika fleksibilnost prilikom odabira i savršenog uklapanja u svaki prostor gde se montira.
Svaka unutrašnja jedinica ima svoj daljinski upravljač i može se upravljati pojedinačno ili grupno.
Gree INVERTER ARTFUL multi klima uredjaji predstavljaju idealno rešenje za veće stambene ili poslovne prostore, apartmane, hotele, prodavnice, velike kuće, veće stanove, prodajne prostore…

7 Comments

 1. Darko says:

  Postovani,

  Kolika je cena Gree INVERTER Klima uređaji ARTFUL. Meni je ptrebna jedna spoljna sa tri unutrasnje jedinice i to dve 9 i jedna 12. Hvala. D.

  • A nte Dajak says:

   Kolika je cena Gree INVERTER Klima uređaji ARTFUL. Meni je ptrebna jedna spoljna sa tri unutrasnje jedinice i to dve 9 i jedna 12. Hvala. A.D

   • Borko says:

    Cena Gree klima uredjaja sa ledmom spoljnom i unutrašnjom od 9,000 btu i jednom od 12,000 btu je 158,000 din

 2. kiki says:

  Pa sto ne odgovoriste kad vas covek lepo pitao ili je mnogo jeftino pa se stidite da kazete

 3. sandra says:

  Potrebna mi je Gree Inverter klima uredjaj sa dve unutrasnje jedinice i to 12-tice. Da li mozete da mi kazete cenu?

  • Borko says:

   Sandra, cena je nešto veća, od navedene cene sa jednom unutrašnjom od 9,000 btu i od 12,000 btu za oko 4,000 din. Cena je 162,000 din

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!1 + 6 =