inverter klima Daikin Emura

DAIKIN Emura FTXG25JW je visokoenergetski klima uređaj sa visokim COP inverter tehnikom, izvrsnim dizajnom i novom funkcijom Eco Eie.
To je nova tehnologija kojom se smanjuje potrošnja energije pomoću detekcije kretanja u prostoriji.
Kad sistem očitava temperaturu ljudskog tela i kretanje, Klima uređaj Daikin EMURA  stvara direktne ili indirektne vazdušne struje, prema želji korisnika. U suprotnom, uključuje se štedljivi režim pri kojem potrošnja energije pada za čak 35%.
Inverter klima ima ugrađen trostruki filter kao i dodatni antialergijski koji na sebe veže alergene, dok ugrađeni enzimi deluju poput makaza režući alergenov protein i tako ga deaktiviraju. LG MAESTRO osigurava optimalno hlađenje i grejanje.
Tako su za hlađenje krilca podešena nagore omogućujući hladnom vazduhu klimatizaciju šireg područja.
Prilikom grejanja, krilca šalju topli vazduh prema dolje da bi se prostor zagrijavao od poda, za ugodniju i uravnoteženu sobnu temperaturu. Glavni razlog izbegavanja klima uređaja je nelagoda izazvana suvim nosom i grlom.
Da bi se izbegao ovaj problem, Inverter klima uređaj EMURA ima operativni sistem koji ne kontroliše samo temperaturu, nego i vlažnost vazduha.
Dok drugi klima uređaji za vreme rada odstranjuju vlagu iz vazduha, DAIKIN EMURA dostiže željenu temperaturu uz zadržavanje ugodne vlažnosti.
Treba spomenuti još i automatski noćni način rada i automatsko čišćenje te nisku nivo buke.
DAIKIN stručnjaci dodatno su se potrudili kako bi postavljanje unutrašnje i spoljne jedinice bilo što lakše i jednostavnije: unapređena je instalaciona ploča, donji okvir može se odvojiti,
dok povišeni servisni ventil omogućava jednostavniji pristup na mestima bez balkona.
Maloprodajne cene klima uređaja pogledajte na sajtu www.kucnatehnika.com

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!1 + 7 =