Klima Midea fresci Tech filteri

Midea klima uređaji i jonizacija vazduha

Već je bilo reči o prečišćavanju i jonizovanju vazduha, kao i o značaju istog ali ovog puta vam predstavljamo konkretnu Fresco Tech tehnologiju filtera, koji se ugrađuju u Midea klima uređaje. Fresco Tech filteri se sastoje od 6 zasebnih delova, koji zajedno daju čist i zdrav vazduh, ispunjavajući prostoriju ugođajem prirode.

Predstavljamo Vam sve delove:

Srebrni jon filter – uništava bakterije ili ublažava njihovo delovanje tako što prodire u samu ćeliju bakterije.

Aktivni ugljen – eliminiše neugodne mirise i duvanski dim, hvata sitnije čestice prašine i sprečava alergijsku pojavu.

Bio filter – sastoji se od bioloških enzima i eko filtera. Eko filter zadržava vrlo male čestice prašine, bakterija i mikroskopskih organizama koji se nalaze u vazduhu dok biološki enzim eliminiše bakterije otapajući ćelije. Bio filter uništava 95% bakterija i oko 99% čestica prašine.

Plazma filter  – stvara elektrostatičko polje koje zadržava više od 95% prašine, dima i čestica peludi.

Vitamin C filter – ispunjava vazduh vitaminom C koji omekšava kožu i redukuje stres. Životni vek ovog filtera je oko 2 godine.

Jonizator – jonizuje vazduh, ispunjavajući vazduh negativnim jonima, stvarajući osvežavajući vazduh kao pored vodopada u šumi i slično. Anjoni stimulišu cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti istih, poput astme. Midea klima uređaji i cene u Beogradu su navedene na našem portalu.

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!2 + 4 =