Klima uređaji Daikin na grejanju

Inverter klima uređaji DAIKIN TEHNOLOGY obezbeđuju superiorne performanse, uključujući i optimalnu kontrolu radne frekvencije na grejanju.

daikin_banner

Kao posledica toga, primenjuje se optimalna snaga za opsege grejanja i hlađenja a postiže se maksimalna udobnost dok se troši minimalna količina električne energije. Brz, udoban rad uz neverovatno niske tekuće potrebne troškove. To vam obećava DAIKIN inverter tehnologija. Inverter klime elektronski kontrolišu električni napon, struju i frekvenciju električnih uređaja kao što je kompresorski motor u klima uređaju. Tada dobijaju informaciju sa senzora koji prati uslove rada i prilagođavaju brzinu obrtanja kompresora, što direktno reguliše izlaz inverter klima uređaja.
Optimalna kontrola radne frekvencije dovodi do ukidanja preterane potrošnje električne energije i obezbeđuje najkomfornije okruženje u prostoriji.

Povećavanje brzine motora kompresora kontrolisanjem radne frekvencije obezbeđuje snažan izlaz na pocetku rada inverter , dovodi sobnu temperaturu u zonu komfora brže nego jedinice koje nisu opremljene inverterom na grejanju. Tople sobe su ohlađene, a hladne sobe brže ugrejane brže i efikasnije.

Prodaja i ugradnja inverter klima uređaja DAIKIN u Beogradu i okolini vrši servis SAMSARA doo.

Pogledajte sajt sa cenama: www.kućnatehnika.com

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!6 + 7 =