Klima uredjaji LG sa neo plazmom

LG klima uredjaji i neoplazma filtracija vazduha

1. PREDFILTER – Predfilteri su antibakterijski filteri koji mogu da odstranjuju čestice prašine, budji i prašinu iz prekrivača.
2. NANO UGLJENIČNI FILTERI – Ugljenični filteri kod klima uredjaja su sićušnih dimenzija koji zadržavaju  fine mirise čestice i u potpunosti odstranjuje mirise iz domaćinstva pa tako stvara prijatne okruženje. Iz tog razloga će aktivni ugljenični filter kod klime biti zamenjen filterom sa NANO ugljeničnom loptom. Kompanija LG nekoliko godina razvija ovaj proizvod u okviru programa brige o domaćinstvu i zdravlju ljudi i okoline i to je prvi proizvod u svetu koji koristi NANO tehnologiju filtracije vazduhu u klima uredjajima. NANO tehnologija kontroliše veličinu pore i njen oblik, ali i raspored pora radi efikasnijeg odstranjivanja neprijatnih i nepoželjnih mirisa.
3. PLAZMA FILTER – Sistem koji pročišćava vazduh, Plazma je jedinstven izum kompanije LG koji ne samo da uklanja mikroskopske zagadjivače, prašinu kao i kućne grinje, polen i životinjsku dlaku tako da sprečava alergijska oboljenja kao što je astma.
4. TROSTRUKI FILTER – Trostruki filter sastoji se od tri specijalizovana filtera koji otklanjaju simptome povezane sa raznim organskim sastojcima medju kojima je i formaldehid. Ovaj filter može da eliminiše neugodne mirise i stvori prijatnije okruženje. CRVENI FILTER otklanja neugodnosti vaših prostorija kao neprijatni duvanski dim, miris hranje, miris ribe, miris belog luka, miris ustajale prašine ili miris znojavih nogu. CRNI FILTER uklanja neugodne mirise gradjevinskih komponenata unutar jedinice. PLAVI FILTERI uklanjaju femijske elemente kao što je miris sveže farbe.
5. NANO BIOFUZIJSKI FILTER – Nano biofuzijsk filter vam omogućava svojim bioenzimima nano veličine da direktno prodru kroz ćelijske zidove neke bakterije ili alergena i tako potpuno unište njihovo jezgro ( bio enzim uništi ćelijske zidove i jezgro bakterija i alergena, čime se u potpunosti uništavaju bakterije.

 

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!4 + 9 =