Kupovinom Inverter LG klime ove zime nema zime

LG klima uređaji nude rešenje u inverterskim klimama koji će zadovoljiti sve potrebe za grejanje vaših prostorija uz veoma malu potrošnju električne energije, nečujan rad i inovativnu tehnologiju za zaštitu od plesni, virusa i bakterija.

LG inverterski kompresor reguliše svoj rad i postepeno dostiže željenu temperaturu, a zatim je održava sa smanjenim kapacitetom i minimalnim promenama u radu. Zahvaljujući, zakrivljenom ventilatoru, visina buke ovog uređaja u toku noćnog rada je svega 17 dB, što je gotovo nečujno.

Lg inverter klime mogu da proizvode istu količinu toplotne energije kao 4 klasične električne grijalice, uz samo 20% njihove potrošnje električne energije! Kao primer, model Athena Inverter V  oznake H09MW, radi konstantno  kako bi pružio udoban osećaj toplote čak i kada je spoljna temperatura -15°C.

Zimi kada je jako hladno i kada pada sneg, uz LG klima uredjaje se možete u potpunosti osloniti na njenu efikasnost i rad a takođe ne treba zaboraviti ni na grejanje stambenog prostora i svakako ne male troškove koji dolaze uz to. Grejanje ugljem i drvima zna biti nezgodno i može ispuštati dim u okruženje, dok je cena gasa u stalnom porastu.

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!1 + 5 =