LG klima uredjaj A-12AW1

Inverter LG art cool klima uređaj A 12AW1

Specifikacije:

Ušteda energije
Antikorozivna zlatna zaštita
Bežični daljinski upravljač
Automatsko čišćenje
Automatsko prebacivanje
Automatski miran režim rada
Zdravo smanjivanje vlažnosti
Automatsko podešavanje krilaca na 4 strane
Tajmer za podešavanje uključivanja i isključivanja tokom 24h
Prirodno strujanje vazduha uz pomoć CHAOS SWING
Samodijagnostifikovanje
Brzi start JET-COOL
Sistem za prečišćavanje vazduha NEO-plazma filter koji sadrži:
Predfilter – Nano ugljenički filter – Trostruki filter – Nano biofuzijski filter – Plazma filter
Energetski razred – A
Ekološki freon R-410C

MODERAN I RASKOŠAN IZGLED – Njegov vrhunski dizajn dobro se uklapa u svaki deo Vašeg doma. Pogodan za prostorije kao što su sobe i kancelarije, ART COOL predstavlja prijatnu promenu u odnosu na stil klasičnih klima.
SUPER TANAK – Tehnologija povezana sa osećanjem za umetnost rezultirala je super tankim dizajnom debljine 129 mm. ( Najtanji na svetu )
PROTOK VAZDUHA NA TRI STRANE – Zamišljen kao umetničko delo sa novim konceptom strujanja vazduha na tri strane u isto vreme i brzo i ravnomerno hladjenje sa prednje kao i sa bočnih strana i čini prostor ravnomerno rashladjenim.
DIGITALNA KONTROLA PROTOKA VAZDUHA – Protok vazduha može da se kontroliše da bi se obezbedio maksimalni konfor i pouzdanost. Imate i mogućnost da isključite donji otvor za vazduh da biste obezbedili potpuni konfor.
NEO-PLAZMA SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA – Jedinstveni Neo plazma sistem za prečišćavanje vazduha kompanije LG opremljen je sa sedam filtera u pet odvojenih faza da bi poboljšao njegovu moć čišćenja. Prilokom prolaza vazduha kroz svaki filter on uklanja finu prašinu i budj, neprijatne mirise i duvanski dim.
1. PREDFILTER – predfilteri su antibakterijski filteri koji primarno odstranjuju čestice prašine, budj i prašinu iz prekrivača.
2. NANO UGLJENIČKI FILTER – Ugljenički filter sićušnih dimenzija zadržava fine mirise čestice i u potpunosti odstranjuje mirise iz domaćinstva pa tako stvara prijatne okružuje.
3. TROSTRUKI FILTER – Trostruki filter sastoji se od tri specijalizovana filtera koji otklanjaju simptome povezane sa raznim organskim sastojcima medju kojima je i forlaldehid. On takodje može da eliminiše neugodne mirise i stvori prijatnije okruženje.
4. NANO BIOFUZIJSKI FILTER – Nano biofuzijski filteri omogućavaju svojim bioenzimima nano veličine da direktno prodru kroz ćelijske zidove neke bakterije ili alergena i tako unušti njihovo jezgro.
5. PLAZMA FILTER – Sistem za pročišćavanje vazduha Plazma je jedinstven izum kompanije LG koji ne samo da uklanja mokroskopske zagaćivače i prašinu već i kućne grinje, polen i životinjsku dlaku tako da sprečava alergijska oboljenja kao što je astma.

LG ART COOL je visokoenergetski klima uređaj s visokim COP inverterom.  LG ART COOL  stvara izravne ili neizravne vazdušne struje, prema želji korisnika. U suprotnom, uključuje se štedljivi način rada pri kojem potrošnja energije pada za čak 35%. Klima ima ugrađen trostruki filter kao i dodatni antialergijski koji na sebe veže alergene, dok ugrađeni enzimi deluju poput makaza režući alergenov protein i tako ga deaktiviraju.

LG ART COOL KLIMA UREĐAJ osigurava optimalno hlađenje i grejanje. Tako su za hlađenje krilca podešena prema gore omogućujući hladnom vazduhu klimatizaciju šireg područja. Prilikom grejanja, krilca šalju topli vazduh prema dole da bi se prostor zagrejavao od poda, za ugodniju i uravnoteženu sobnu temperaturu.

Glavni razlog izbegavanja klima uređaja je nelagodnost izazvana suvim nosom i grlom. Da bi se izbjegao ovaj problem, LG ART COOL klima uređaj ima operacijski sastav koji ne kontroliše samo temperaturu, nego i vlažnost. Dok drugi klima uređaji za vreme rada odstranjuju vlagu iz vazduha, LG ART COOL dostiže željenu temperaturu uz zadržavanje ugodne vlažnosti. Treba spomenuti još i automatski noćni način rada i automatsko čišćenje te nisku visinu buke. LG-evi stručnjaci dodatno su se potrudili kako bi postavljanje unutrašnje i spoljne jedinice bilo što lakše i jednostavnije: unapređena je instalacijska ploča, donji okvir može se odvojiti, dok povišeni servisni ventil omogućava jednostavniji pristup na mestima bez terasa.

Kapacitet hlađenja 12.000 Btu/h – 3.500 W
Kapacitet grejanja 13.000 Btu/h – 4.200 W
Potrošnja struje Hlađenje 1.090 W
Grejanje 1.160 W
Nivo buke Unutrašnja 42/36/23 db
Spoljna 48 db
Protok vazduha Unutrašnja 630 m3/h
Spoljna 2.040 m3/h
Odvlaživanje 1.5 l/h
Dimenzije Unutrašnja 600 x 600 x 146 mm
Spoljna 770 x 540 x 245 mm
Neto Težina Unutrašnja 14 kg
Spoljna 34 kg

LG KLIMA UREĐAJ PRODAJA BEOGRAD

LG ART COOL KLIMA UREĐAJE sa moloprodajnim cenama možete pogladati na sajtu: www.kucnatehnika.com

Samsara doo ( Prodaja – Montaža – Servis )
Ruzveltova 1, lok. 16
Beograd
mob: 065/3370-250
Tel: 011/3370-250

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!4 + 7 =