LG Klima uređaji

Kako se približava leto i prva stvar je da svako treba da kupi je pristojan klima uređaj koji će im ohladiti prostor od letnjih vrućina. Zato je potrebno da se konsultuju sa svojim članovima porodice ili prijateljima tako da oni mogu pomoći da senapravi najbolja kupovina uz ograničen budžet.

LG klima uređaji su trenutno vodeća svetska kompanija sa najmodernijom  tehnologijom za klima uredjaje i najprodavaniji brend za klima uređaje na svetu.

Nebrojenim mogućnostima u klimatizaciji LG unapređuje poslovni delatnost svojim kupcima. Svoju efikasnost LG je potvrdio stvaranjem prvog “PLASMA sastava za pročišćavanje vazduha” 1999.godine,a od 2000.godine razvojem prvog polu-trajnog”PLASMA izmjenjivača toplote, unapređuje funkcionalnost temeljnih komponenti i unutrasnjoj i u spoljnoj jedinici. U 2001.godini fabrika je je predstavila vrhunsku digitalnu tehnologiju daljinskog upravljanja i uvela na tržište “Klima uređaj koji koristi glasovnu regulaciju” koji se uključuje na daljinu upotrebom običnog telefonskog uređaja. U cilju održavanja vodećeg mesta na tržištu”LG”klima uređaji puno ulažu u razvoj, kao na primjer, u uštedu energije i visoku iskoristivost – klima uređaji s inverterom, zatim sistemi za ventilaciju,male dimenzije proizvoda i sl.

Lg klima uredjaji imaju trostruki filter, koji u funkciji hladjenja i grejanja neutrališu štetne bakterije nataloženom u samom filteru unutrašnje jedinice.
Prečišćavanje vazduha plazma filterom kod LG klima uredjaja na veoma se jednostavan način uklanjaju iz klime svi mikroskopski štetni zagaćivači vazduha, neutrališe se polen i ustajala prašina u kadicama.
Klasični klima uredjaji kompanije LG Electroniks koriste rotacione inverterske i standardne kompresore. Inverter klima uredjaji menjaju broj obrtaja u kompresoru i njihov radni vek je mnogo duži za razliku od standardnih klima sa konstantnim brojem obrtaja. Ovlašćen servis LG klima uredjaja je u obavezi da kupca ispoštuje za sve nastale kvarove u garantnom roku i da se detaljno očiste i servisiraju klima uredjaji koji su garanciji.

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!



9 + 1 =