LG – šampion ekonomičnosti, tišine i zdravlja

LG klima uređaj je ove godine pripremio odličan izbor vrhunskih klima uređaja, koji nude veliku energetsku efikasnost, tihi rad i savršenu brigu o zdravlju, prečišćavanjem vazduha. No, krenimo redom.

Već je bilo reči o inverter klimama i načinu na koji postižu visoku energetsku efikasnost ali je LG otišao korak dalje i predstavio klimu koja ima naveću energetsku efikasnot od čak 5,6 COP/EER (9k model). To znači da u poređenju sa klasičnim modelom bez invertera, pri hlađenju ostvaruje uštedu od 64% a pri grejanju  čak 74%!

LG klima uređaji Beograd i niža buka na hlađenju i grejanju

LG je sa jedinstvenom, novom tehnologijom zakrivljene elise ventilatora snizio nivo buke koju klima uređaj proizvodi na 17dB (u sleep režimu). Poređenja radi, u biblioteci ne nivu ambijentalnog zvuka 36dB, klasični klima uređaji bez invertera stvaraju nivo buke od 32dB a konvenconalni sa inverterom 22dB. Tihi rad vam omoguđava prijatnu atmosveru za odmor, rad i spavanje, nećete ni primetiti da klima radi, osim po prijatnoj temperaturi!

LG je i novu generaciju klima uređaja opremio Plasmaster sistemom, koji obuhvata jonizator, filter u obliku saća i automatsko čišćenje filtera. Jonizator steriliše vazduh i sve štetne supstance i neprijatne mirise, stvarajući prijatnu i zdravu mikro klimu. Plazma sistem filtriranja je lak za održavanje i uspešno štiti korisnika od neprijatnih mirisa i drugih štetnih supstanci koje lebde u vazduhu. Automatsko čišćenje klima uređaja je veoma korisno za održavanje zdravog vazduha u vašem domu, sprečava formiranje bakterija i buđi na izmenjivaču toplote tako što se izmenjivač toplote osuši a zatim se unutrašnjost steriliše nano plazma jonima.

1 Comment

  1. Jasmin says:

    Možete li mi dati informaciju o cijenama za najčešće prodavane klime

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!2 + 9 =