Najbolje inverter klime za grejanje

Blog 2 - LG klima

LG klima inverter uređaji rade uz nizak nivo jačine zvuka, zahvaljujući jedinstvenom kompresoru kompanije LG s niskim nivoom vibracija, tehnologiji zakrivljene elise ventilatora i tehnologiji BLDC rada motora, što eleminiše nepotrebnu buku i omogućava ravnomeran rada. Specifikacije će se možda razlikovati u zavisnosti od modela a najbolje inverter klime lg proizvođača i sa najpouzdanijim servisom u Srbiji.

LG fabrika je posvetila mnogo vremena i napora da istraži plazma tehnologiju, a plazma je četvrto agregatno stanje (pored čvrstog, tečnog i gasovitog), gde koegzistiraju i negativni i pozitivni joni i reaguju na vlagu u vazduhu. Najnovija tehnologija kompanije LG, , primenjuje plazma tehnologiju na stvaran život, omogućavajući našu naprednu funkciju brige o koži, a i znatno poboljšavajući prečišćavanje vazduha. Uspešnom implementacijom ove tehnologije, LG pruža čitav asortiman inovativnih mogućnosti u svom novom klima uređaju.

LG klima-uređaji za kućnu upotrebu zadovoljavaju vaše potrebe za grejanjem, istovremeno trošeći manje energije, zagrevajući veći prostor za kraće vreme, da bi stvorili toplo i komforno životno okruženje

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!10 + 6 =