O nama

Dobrodošli na internet prezentaciju
firme SAMSARA doo.

SAMSARA se bavi distribucijom, montažom i servisom svih vrsta klimatizacionih klima uređaja, a osnovana je sa ambicijom da afirmiše i proširi porodični biznis kojim se veoma uspešno bavimo još od 1998. godine.

Na internet stranicama koje su pred Vama naćićete detaljne informacije o svim vrstama klima uređajima koji se nalaze u našoj ponudi, servisu koji nudimo, montaži, mnogim korisnim informacijama  kojim smo željeli da Vam pomognemo u odabiru adekvatnog klima uređaja koji zadovoljava sve Vaše potrebe.

Ovde ćete takođe naći niz praktičnih saveta zahvaljujući kojim će Vaš klima uređaj raditi duže i bolje, a stambeni ili poslovni prostor biti ispunjen zdravijim i kvalitetnijim vazduhom.
Poizvođači koji su najčešće zastupljeni:

HITEMA klima uredjaji,
MIDEA klima uredjaji,
LG klima uredjaji,
GALANZ klima uredjaji,
TOSHIBA klima uredjaji,
DAIKIN klima uredjaji,
CARRIER klima uredjaji
GREE klima uredjaji.

Montaža klima uređaja

SAMSARA DOO nudi kompletnu uslugu, od pregleda prostora do dostave klima uredjaja, montaže i periodičnog pregleda. Prodajemo i montiramo isključivo klima uređaje za koje Vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i rezervne delove u garantnom i vangarantnom roku. Garancija na uređaje montirane od strane naših servisera je do 5 godina ( zavisno od klima uređaja ), uz redovan godišnji servis.


Pod montažom se podrazumeva:
Montaža klima uređaja sa svim spojnim i potrošnim materijalom do 3m udaljenosti između unutrašnje i spoljne jedinice i do visine 5m postavljanja spoljne jedinice, zatvaranje svih proboja, vakumiranje sistema, puštanje u pogon i kontrola rada.

Na sajtu  www.kucnatehnika.com prikazane su cene klima uredjaja i akcije za najjeftinije klime.

Najčešće prikazane kategorije su inverter klima uredjaji i split klima uredjaji.

Kontakt!
Poruka uspesno poslata!1 + 7 =