Toshiba Inverter klima uredjaji

Inovativni sistemi TOSHIBA klima uredjaja


Pravi kvalitet vazduha u  zatvorenom  prostoru u kajem boravimo većinu vremena, odražava se upravo u kvalitetu vazduha. Toshiba fabrika koja stalno ulaže u nove tehnologije i patentiranim inovativnim rešenjima nudi odlične klima uređaje koji obogaćuju kvalitet vazduha u stanovima ili poslovnim prostorijama.

Veoma visok kvalitet vazduha u prostorijama osigurava se  mnogobrojnim filterima koji čiste vazduh od sitnih čestica prljavštine, virusa, bakterija itd.

Toshiba klima uređaji prevashodno su namenjeni za ugradnju u stambene i poslovne prostorije, dostupni su u verziji hlađenja i grejanja uz toplotnu pumpu.

Zavisno o prostornim zahtevima enterijera u kojem (servis Samsara doo) ugrađujemo klima uređaj, Toshiba klima uređaji se razvrstavaju po:
monosplit klima uredjaj – 1 spoljna i 1 unutrašnja jedinica.
multisplit kllima uredjaj – 1 spoljna i 2 ili više unutrašnjih jedinica.

Poštujući dizajnersku inovativnost današnjice, Toshiba klima uređaji izrađeni su i završno obrađeni kako bi u što manjoj meri izmenili i uskladili izgled prostora u kojem se montiraju. Posebnu pažnju naglašava se elegantnom dizajnu, Toshiba klima uređaji nove generaciji stapaju se sa enterijerom, čineći tako Vaše stanove, oazama opuštenosti i zdravog načina života.

 

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!8 + 3 =