Zašto kupovati Prenosni klima uređaj?

U područjima gde je toplota nepodnošljiva, prenosni klima uređaji mogu vam rešiti problem hlađenja snižavanjem temperature u skoro svakom prostoru, što zavisi od veličine prostora i kapacitet klima uređaja.

Šta je Prenosni Klima uređaj?

Kao prozorski klima uređaj, prenosni klima uređaji su rashladne jedinice, ali za razliku od prozorskih jedinica, prenosni klima uređaji ne zahtevaju stalnu instalaciju kao što je montiranje na zidu ili sečenje prozora. Međutim, prenosivi klima uređaji ( Prenosni klima-uređaji ) ne zahtevaju prozorsku ventilaciju, koji se obično podrazumeva pozicioniranjem fleksibilnog creva na prozoru. Ova vrste rashladnih uređaja omogućava da se kontroliše temperatura u prostorijama kao što su stanovi, kancelarije ili kuće u kojima zid, prozor, ili centralne jedinice nisu održiva opcija.

Takođe, ove jedinice gotovo uvek imaju tockove za prenošenje, mogu lako da se kreću iz sobe u sobu. Mnogi prenosivi klima-uređaji takođe su multi-funkcionalni i koriste se kao sušači vazduha ili za grejanje prostora. Jer prenosni klima uređaji imaju nižu temperaturu pomoću rashladnih ciklusa, to dovodi do smanjena vlažnosti vazduha i da se smanji relativna vlažnost po nivoima – da bi se utvrdilo da li živite u vlažnoj klimi.

Leave a Comment


Kontakt!
Poruka uspesno poslata!1 + 3 =